ESOK adalah peluang untuk menjadi yang lebih baik

Friday, 19 October 2012

1ST PROJECT 2009....


Inilah 1st project yang saya buat pada tahun 2009 dulu...bermula dengan terjumpa blog cikanna.blogspot.com akhirnya diri ini terjebak dengan safety pin brooch ni....sampai sekarang masih ada yang order aspecially nak raya...kalau dulu design simple-simple je al maklum le saya budak baru belajar masa tu...design sekarang ikut trend terkini (jurai-jurai) tapi ada jugak dari idea sendiri...tapi malangnya design terkini tak sempat nak snap...tak terfikir nak aktifkan balik blog ni....nanti sekiranya ada design terkini yang saya buat, saya upload ye...











0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

ANDA TETAMU KE-

HANIMHILMI.COM

HANIMHILMI.COM

NOTA

HanimHilmi.com adalah platform untuk berkongsi tentang bisnes, perkongsian pengalaman dan catatan peribadi saya sekeluarga. Moga coretan yang dinukilkan memberi manfaat & kebaikan kepada semua di luar sana.

LITUPI BY HANIM CREATION

Melengkapi Keperluan SOLAT & HIJAB Sekeluarga

HUBUNGI KAMI

HANIM CREATION
Tel : 013-2817292
Fanpage : Litupi by Hanim Creation
Blog : www.hanimhilmi.com
Web online : www.litupi.com
Emel : litupibyhc@gmail.com

SUKA??? JOM LIKE

TETAMU

Copyright © HanimHilmi.com | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com | Prepared by Afham Rusli Technologies