ESOK adalah peluang untuk menjadi yang lebih baik

Monday, 24 December 2012

FAMILY DAY 2012

Assalamualaikum semua.... semalam selesai sudah Family Day di kampung Johor... Penat tak hilang lagi ni... he... Tapi pagi tadi dah bertolak balik ke Shah Alam... Entry sebelum ni ada yang dapat agak ke apa yang saya ingin eksperimenkan???? Jom layan gambar ini...........





Si kecik yang excited dengan gambar SMILE!!!
Haa..... ini le dia t-shirt Family Day untuk hero-hero & hubby. Untuk saya??? Tak sempat nak buat (sedih sungguh!)... planning nak tempah mini jubah putih,tapi x sempat nk beli kain... xpe le,nk buat camne.idea nk buat t-shirt ni pun last minute... he.....

Nama & gambar SMILE tu saya guna kain felt jenis polyester dan jahit tangan.. Menguji kesabaran jugak le nak menyiapkannya....

Ok le... Di bawah ni ada gambar yang diambil masa Family Day... So happening!!!

1st Hero ~ Aiman  pancing ikan.Dapat  No. 2
2nd hero ~ Alif rebut gula-gula.No. 2 jugak



Pertandingan Mewarna
Pertandingan Mewarna




Aiman - dapat no. 3

Alif - kecundang

Pakaian Beragam

Ready for chicken dance!!!!!


Aiman susun  h-q. No. 1....

Alif(Spiderman) dengan pakaian beragam
Super Hero Cilik.Dpat No. 3
3rd Hero ~ Afnan dengan sepupunya Kak Dira
p/s :  Percubaan pertama yang menjadi...(",)

Projek seterusnya????siapkan tempahan tudung!!!!!!!!!!!!


Akan ku siapkan esok!!!!!!!




0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

ANDA TETAMU KE-

HANIMHILMI.COM

HANIMHILMI.COM

NOTA

HanimHilmi.com adalah platform untuk berkongsi tentang bisnes, perkongsian pengalaman dan catatan peribadi saya sekeluarga. Moga coretan yang dinukilkan memberi manfaat & kebaikan kepada semua di luar sana.

LITUPI BY HANIM CREATION

Melengkapi Keperluan SOLAT & HIJAB Sekeluarga

HUBUNGI KAMI

HANIM CREATION
Tel : 013-2817292
Fanpage : Litupi by Hanim Creation
Blog : www.hanimhilmi.com
Web online : www.litupi.com
Emel : litupibyhc@gmail.com

SUKA??? JOM LIKE

TETAMU

Copyright © HanimHilmi.com | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com | Prepared by Afham Rusli Technologies