ESOK adalah peluang untuk menjadi yang lebih baik

Wednesday, 12 December 2012

TEMPAHAN BROOCH DARI KAKAK

Berikut adalah tempahan khas dari kakakku (Kak Lin) & the geng. Brooch ni nak dipakai masa majlis terima sijil tamat kursus frozen food kat Institut Peladang, Pagoh. Dah pakai pun brooch tu cuma baru nk share dengan pengunjung...Tema yang Kak Lin minta butterfly + red flower.Brooch rama-rama dah ready made & bunga tu dipanggil clay flower...pengunjung boleh search le untuk nak tau detail pasal clay flower..


 Ada yang tanya, beli kat mana bahan-bahan tu?He...Tau x GM Klang atau GM Plaza Chow Kit Road?Search ye kalau x tau kat mana GM Klang @ Plaza GM Chow Kit Road....



*kalau ada yang minat untuk order boleh sms/emel saya....



0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

ANDA TETAMU KE-

HANIMHILMI.COM

HANIMHILMI.COM

NOTA

HanimHilmi.com adalah platform untuk berkongsi tentang bisnes, perkongsian pengalaman dan catatan peribadi saya sekeluarga. Moga coretan yang dinukilkan memberi manfaat & kebaikan kepada semua di luar sana.

LITUPI BY HANIM CREATION

Melengkapi Keperluan SOLAT & HIJAB Sekeluarga

HUBUNGI KAMI

HANIM CREATION
Tel : 013-2817292
Fanpage : Litupi by Hanim Creation
Blog : www.hanimhilmi.com
Web online : www.litupi.com
Emel : litupibyhc@gmail.com

SUKA??? JOM LIKE

TETAMU

Copyright © HanimHilmi.com | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com | Prepared by Afham Rusli Technologies