ESOK adalah peluang untuk menjadi yang lebih baik

Wednesday, 12 December 2012

TEMPAHAN BROOCH DARI KAKAK

Berikut adalah tempahan khas dari kakakku (Kak Lin) & the geng. Brooch ni nak dipakai masa majlis terima sijil tamat kursus frozen food kat Institut Peladang, Pagoh. Dah pakai pun brooch tu cuma baru nk share dengan pengunjung...Tema yang Kak Lin minta butterfly + red flower.Brooch rama-rama dah ready made & bunga tu dipanggil clay flower...pengunjung boleh search le untuk nak tau detail pasal clay flower..


 Ada yang tanya, beli kat mana bahan-bahan tu?He...Tau x GM Klang atau GM Plaza Chow Kit Road?Search ye kalau x tau kat mana GM Klang @ Plaza GM Chow Kit Road....



*kalau ada yang minat untuk order boleh sms/emel saya....



0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

ANDA TETAMU KE-

TETAMU

HANIMHILMI.COM

HANIMHILMI.COM

NOTA

HanimHilmi.com adalah platform untuk perkongsian bisnes kecil Ummi dan pengalaman/catatan peribadi Ummi sekeluarga. Moga coretan yang dinukilkan memberi manfaat & kebaikan kepada semua di luar sana.

HUBUNGI KAMI

Tel : 013-2817292
Blog : www.hanimhilmi.com

LITUPI BY HANIM CREATION:

1. TELEKUNG ASIYAH

2. TELEKUNG AINA

3. TELEKUNG HUMAIRA

CHOMELL BY HANIM CREATION

EJEN UNTUK PRODUK :

1. RADIO MINI QURAN

2. 7 HARI INGAT MAKNA DALAM SOLAT

3. MUDAHNYA INGAT MAKNA AD-DHUHA HINGGA AN-NAS

Copyright © HanimHilmi.com | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com | Prepared by Afham Rusli Technologies