ESOK adalah peluang untuk menjadi yang lebih baik

HanimHilmi.com

Koleksi coretan kami yang bergelar INSAN

LITUPI by Hanim Creation

LITUPI Sempurna Demi Ilahi

CHOMELL by Hanim Creation

Sewing with HEART

BILIK JAHIT UMMI

Dari IMPIAN menjadi REALITI

AIMAN Diabetes Type 1

Ujian Yang Hadir Seribu Nikmat

Tuesday, 18 June 2013

TOTE BAG YANG CHOMEL & ALTER AWNING TUDUNG....(",)

Assalamualaikum semua...

Tote bag yang chomel.... FYI saya gantikan tote bag ni dengan pouch telekung yang pernah saya buat dulu...Tote bag ni simple, mudah nak isi telekung... Boleh diisi dengan barang lain...Nak order tote bag je???? Boleh, harga antara RM13 - RM20 mengikut pada saiz...plus RM7 untuk sulam nama... Nanti saya update saiz ye...

Chomel x saya?????...hihi.....

Ada yang tanya saya untuk alter awning tudung.... yang ni tengok pada jenis kain & warna...Upah alter antara RM15 - RM20.... Plus RM5 - RM8 untuk ganti kain awning (tengok jenis kain awning)...

Nampak baru kan kami??????...... :)


Read More

Monday, 17 June 2013

SELESAI SEPARUH SUDAH.....

Assalamualaikum semua...

Alhamdulillah separuh dari order telah berjaya disiapkan... Diharap empunya order berpuashati dengan hasil yang telah saya buat. Sekiranya tidak berpuashati sila bagitau ye....akan saya alter @ ganti yang baru tanpa bayaran (F.O.C)...
Order yang lain akan dibuat dalam tempoh 2-3 minggu ni ye... Harap bersabar... Kepada yang nak order boleh sms/whatsup/emel tapi kene queue ye...

Ok...TQVM semua....

Tudung kanak-kanak berdagu(Order dari Ati), Alter awning
tudung(order Kak Ain) & Telekung Lycra(order Kak Siti)
Awning yang perlu diganti
Proses menggantikan awning





Hasilnya!!!!...

Telekung kanak-kanak  + tote bag (order Sha)

Tote bag untuk isi telekung....Design terbaru!!!!!






Read More

Thursday, 6 June 2013

SEKIAN LAMA MENYEPI....(",)

Assalamualaikum semua....

Sekian lama menyepi kini saya kembali menyambung kerja-kerja menjahit... Menyepi kerana alahan mengandung, orang puteh cakap morning sickness... hee... Sekarang alhamdulillah dah bertambah sihat dan kembali aktif... Terima kasih kepada yang sedia menanti order yang terbengkalai dari Februari.... Mohon maaf bagi order yang terpaksa ditolak kerana yang menunggu pun agak banyak... So, tunggu saya buka semula untuk tempahan...

Bagi yang menunggu order mereka siap, harap bersabar ye.. Maklum le dah lama tak pegang MR SINGER & MRS SINGER... Ni order yang saya terima setakat ini ye....

1. Ati - Tudung berdagu kanak-kanak (sepasang)
2. Sha -  Telekung Imani (2 pasang)
3. Kak Siti - Telekung Lycra
4. Halina - Telekung Imani (3 pasang)
5. Along - Telekung Imani (sepasang)
6. Suriya - Telekung Imani (3 pasang)
7. Kak Ain - Alter tudung

* Belum terlambat rasanya untuk mengucapkan Selamat Menyambut Bulan Rejab..Syaaban tak lama lagi...Berdoalah agar dapat berjumpa Ramadhan Al-Mubarak pada tahun ini...Amin...


Read More
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

ANDA TETAMU KE-

TETAMU

HANIMHILMI.COM

HANIMHILMI.COM

NOTA

HanimHilmi.com adalah platform untuk perkongsian bisnes kecil Ummi dan pengalaman/catatan peribadi Ummi sekeluarga. Moga coretan yang dinukilkan memberi manfaat & kebaikan kepada semua di luar sana.

HUBUNGI KAMI

Tel : 013-2817292
Blog : www.hanimhilmi.com

LITUPI BY HANIM CREATION:

1. TELEKUNG ASIYAH

2. TELEKUNG LIYANA

3. TELEKUNG RAUDHAH

CHOMELL BY HANIM CREATION

EJEN UNTUK PRODUK :

1. RADIO MINI QURAN

2. 7 HARI INGAT MAKNA DALAM SOLAT

3. MUDAHNYA INGAT MAKNA AD-DHUHA HINGGA AN-NAS

Copyright © HanimHilmi.com | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com | Prepared by Afham Rusli Technologies