ESOK adalah peluang untuk menjadi yang lebih baik

HanimHilmi.com

Koleksi coretan kami yang bergelar INSAN

LITUPI by Hanim Creation

LITUPI Sempurna Demi Ilahi

CHOMELL by Hanim Creation

Sewing with HEART

BILIK JAHIT UMMI

Dari IMPIAN menjadi REALITI

AIMAN Diabetes Type 1

Ujian Yang Hadir Seribu Nikmat

Thursday, 26 September 2013

TQVM.... (",)

Assalamualaikum,

Terima kasih pada kawan-kawan & customer yang buat order ke Hanim Creation... TQ kepada  feedback yang diterima dari semua... Rasa bersemangat untuk bisnes dengan seriusnya... (",)... Di bawah ni adalah beberapa feedback yang diterima dari kawan-kawan & customer... Semoga feedback kalian ini menjadi motivasi bagi saya untuk lebih maju dan maju... Untuk makluman, saya akan berehat buat sementara waktu dari aktiviti menjahit mulai hari ini sehingga awal Disember ye... Doakan saya dipermudahkan segala urusan kelahiran anak yang keempat yang dijangka awal Oktober ini... Dan... Nantikan promosi saya Disember ini ye....TQVM semua!!!!!!!!!!!

Sebahagian feedback yang diterima...TQ semua!!!
Gambar yang diterima dari kawan-kawan... TQ



Read More

LAST ORDER SEBELUM CUTI PANJANG....(",)

Assalamualaikum,

Ni adalah last order yang dibuat sebelum saya cuti panjang...... Telekung order dari Halina dan adik untuk Cikgu MRSM Pontian...Percubaan kedua untuk membuat BANTAL MUCUK order dari Halina juga.. Alhamdulillah tuannya berpuashati... Tq ye Na... Bantal mucuk dibuat 2 lapis iaitu bantal & sarung bagi memudahkan untuk dibasuh dan dipasang dengan snap button.... Alter tudung untuk officemate (Kak Ain) dan kawan adik... Dan juga order TOTE BAG dari anak kawan Kak Siti... Terima kasih ye semua.. (",)...

Order dari Halina...
Bantal mucuk bentuk BUNGA!!!!
Order dari adik....
Tote bag...
Alter tudung.....
Last postage!!!!!!!!!!





Read More

Wednesday, 18 September 2013

TOTE BAG & TELEKUNG LYCRA KANAK-KANAK

Assalamualaikum...

Tinggal 2, 3 order je yang perlu disiapkan sebelum bercuti panjang ni...Dijangka awal Oktober saya akan bersalin...So, hari ni nak post hasil order tote bag untuk kawan anak kak Siti..AINA, NINA & HAFIZAH... dan order kakak Cikgu Nora untuk princessnya NURIN dan anak bujangnya AIDIL... 

Terima kasih jugak pada Cikgu Norafidah yang order Sejadah Si Cilik adan anak sedara AZIE yang order Telekung Lycra untuk mama mertuanya yang akan menunaikan haji..(order ni lupa nak snap gambar...sori ye..(",)..)

AIDIL & NURIN...
AINA, NINA & HAAFIZAH....



Read More

Tuesday, 3 September 2013

TELEKUNG ~ ORDER DARI KAK RAHIMAH

Order dari officemate (Kak Rahimah) yang akan menunaikan Haji pada tahun ini. Beliau akan bertolak pada 8 September ini. Semoga beliau dikurniakan haji yang mabrur....AMIIINN.... (",)

Telekung Raudah Lycra
Telekung dari kain baju melayu yang dibeli oleh Kak Rahimah sendiri..
(Dapat idea untuk buat TELEKUNG EKSKLUSIF ni...)



Read More

AD-HOC ORDER DARI DHANIYA...

Assalamualaikum...

Mmm... Lamanye tak update blog ye... (",)... Almaklum sibuk beraya. Setiap hujung minggu dari mula Syawal penuh dengan aktiviti beraya,majlis kahwin & aktiviti tadika anak.... Ditambah pula urusan di ofis setelah bercuti beraya... Aktiviti menjahit pun agak terganggu...

Kali ni nak update sikit ad-hoc order dari anak sedara, Dhaniya... Nak berniaga sempena Hari Kantin di sekolahnya... Barang jualan yang minta dijual untuk group Dhaniya adalah perhiasan... Dengan stok-stok yang ada, maka terhasil le brooch, hair clip & scarf...

Hair Clip dari kain Felt
Brooch dari reben
Brooch dari wooden button
Scarf dihias dengan wooden button
Comel x kami????? (",).....





Read More
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

ANDA TETAMU KE-

TETAMU

HANIMHILMI.COM

HANIMHILMI.COM

NOTA

HanimHilmi.com adalah platform untuk perkongsian bisnes kecil Ummi dan pengalaman/catatan peribadi Ummi sekeluarga. Moga coretan yang dinukilkan memberi manfaat & kebaikan kepada semua di luar sana.

HUBUNGI KAMI

Tel : 013-2817292
Blog : www.hanimhilmi.com

LITUPI BY HANIM CREATION:

1. TELEKUNG ASIYAH

2. TELEKUNG LIYANA

3. TELEKUNG RAUDHAH

CHOMELL BY HANIM CREATION

EJEN UNTUK PRODUK :

1. RADIO MINI QURAN

2. 7 HARI INGAT MAKNA DALAM SOLAT

3. MUDAHNYA INGAT MAKNA AD-DHUHA HINGGA AN-NAS

Copyright © HanimHilmi.com | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com | Prepared by Afham Rusli Technologies