ESOK adalah peluang untuk menjadi yang lebih baik

Monday, 11 August 2014

PRINTING SERVICE & KEDAI IKAN SEGAR

Assalamualaikum w.b.t


Bertemu kembali di minggu yang baru di bulan Ogos dan Syawal yang telah masuk ke hari  ke-15. Mesti banyak undangan rumah terbuka yang telah dihadiri hujung minggu lepas. So,bagi yang masih belum habis puasa sunat 6 mari teruskan dengan berbaki 15 hari lagi. In shaa Allah...


Kembali ke tajuk entri saya. PRINTING SERVIS & KEDAI IKAN SEGAR. Ada beberapa kawan saya yang tanya kenapa tiba-tiba ada page pasal printing service & kedai ikan segar? He..salah ke saya tanya balik... Saje menunggu respon diorang.


Ok, sebenarnya dua bisnes di atas adalah bisnes suami bersama kawan suami. Blog ni pun dalam proses penambahbaikan di mana saya gabung bisnes saya & suami dalam mempromosi dan update aktiviti bisnes kami. Nama blog juga dalam proses untuk tukar.So, anda semua tunggu akan nama blog baru kami ye..


Di kesempatan yang ada ni, nak buat le sedikit promosi. Bagi yang mencari printing service untuk banner, bunting, bisnes card dan lain-lain boleh le hubungi nombor & emel di bawah. Atau kunjungi dan like fanpage Raisteam Ent. Raisteam Ent.

Menyediakan perkhidmatan mencetak banner, bunting, flyers, business card, sticker, clearsticker, corporate folder dan lain-lain.

Alamat:

No. 14, Jalan Zirkon E7/E,
Seksyen 7,
40000 Shah Alam, Selangor

No. untuk dihubungi :

03-5511 4259(pej) / 019-326 2220(hp)

Emel :

raisteam01@yahoo.com
raisteam01@gmail.com

Ok, berjumpa lagi nanti... Wassalam.
0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

ANDA TETAMU KE-

TETAMU

HANIMHILMI.COM

HANIMHILMI.COM

NOTA

HanimHilmi.com adalah platform untuk perkongsian bisnes kecil Ummi dan pengalaman/catatan peribadi Ummi sekeluarga. Moga coretan yang dinukilkan memberi manfaat & kebaikan kepada semua di luar sana.

HUBUNGI KAMI

Tel : 013-2817292
Blog : www.hanimhilmi.com

LITUPI BY HANIM CREATION:

1. TELEKUNG ASIYAH

2. TELEKUNG LIYANA

3. TELEKUNG RAUDHAH

CHOMELL BY HANIM CREATION

EJEN UNTUK PRODUK :

1. RADIO MINI QURAN

2. 7 HARI INGAT MAKNA DALAM SOLAT

3. MUDAHNYA INGAT MAKNA AD-DHUHA HINGGA AN-NAS

Blog Archives

Copyright © HanimHilmi.com | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com | Prepared by Afham Rusli Technologies