ESOK adalah peluang untuk menjadi yang lebih baik

Thursday, 9 October 2014

4.10.2014 ~ NABIHAH HUSNA GENAP 1 TAHUN

Assalamualaikum w.b.t

Apa khabar semua yang berkunjung ke blog saya HanimHilmi.com. Semoga semua sihat sejahtera & di bawah lindungan Allah s.w.t.

Lama saya tak update blog ni. Masa rasa begitu pantas. Isnin mula bekerja sedar tak sedar sudah jumaat. Rasa seperti mahu ditambah 24jam sehari ke 48jam sehari. Boleh ke begitu???? Sebenarnya sudah memadai 24jam yang Allah beri. Mari muhasabah diri masa yang diperuntukan untuk Allah dan hal-hal dunia seimbang atau tidak... (peringatan untuk diri yang lemah ini)

Ok, berbalik pada entri saya kali ini. Puteri bongsu saya sudah genap 1 tahun. NABIHAH HUSNA BINTI MOHD HILMI yang dilahirkan pada 4 Okt 2013. Terima kasih Ya Allah kerana masih panjangkan umur kami sekeluarga.

Rasa belum terlambat untuk saya ucapkan Salam Aidil Adha kepada semua. Sama-sama kita hayati pengertian KORBAN dalam setiap aspek.

Kepada yang ingin menempah telekung dan tudung boleh terus hubungi saya melalui whatsApp/Telegram/sms/call ye. Menyepi sebentar kerana sibuk menguruskan bulk order yang semakin bertambah. Alhamdulillah rezeki yang Allah kurniakan ini.

Ok,jumpa di entri akan datang ye...(",)


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

ANDA TETAMU KE-

HANIMHILMI.COM

HANIMHILMI.COM

NOTA

HanimHilmi.com adalah platform untuk berkongsi tentang bisnes, perkongsian pengalaman dan catatan peribadi saya sekeluarga. Moga coretan yang dinukilkan memberi manfaat & kebaikan kepada semua di luar sana.

LITUPI BY HANIM CREATION

Melengkapi Keperluan SOLAT & HIJAB Sekeluarga

HUBUNGI KAMI

HANIM CREATION
Tel : 013-2817292
Fanpage : Litupi by Hanim Creation
Blog : www.hanimhilmi.com
Web online : www.litupi.com
Emel : litupibyhc@gmail.com

SUKA??? JOM LIKE

TETAMU

Copyright © HanimHilmi.com | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com | Prepared by Afham Rusli Technologies