ESOK adalah peluang untuk menjadi yang lebih baik

Thursday, 23 October 2014

BANTAL MUCUK BY HANIM CREATION

Assalamualaikum w.b.t

Bertemu lagi setelah lebih seminggu tidak kongsi cerita dengan pengunjung HanimHilmi.com. Terpaksa mencuri masa untuk update cerita terkini dari Hanim Creation. Sebelum terlupa didoakan pengunjung semua dilimpahi berkat dari Yang maha Esa.

Ok, baru-baru ni saya ada terima order dari regular customer iaitu kawan sekerja, Kak Noli untuk buat bantal bersulam nama. Memang ada plan untuk produk baru yang berasaskan cotton dan kekabu. Jadi, eksperimen bermula. Dan hasilnya.....

Tempahan Bantal Mucuk dari Kak Noli

Dalam menyiapkan order Kak Noli, ex-office mate, Pn Ainin pula minta untuk buat juga. Tengah excited buat produk baru saya terima tempahan Pn Aini. Salah satu order adalah untuk anak buah beliau yang baru lahir. Saya cadangkan untuk ditambah selimut. Beliau pun setuju.

Tempahan dari Pn Ainin


Saya pun terfikir untuk sediakan sekali kotak hadiah selepas teringat seorang customer minta saya balut telekung yang ditempah untuk dihadiahkan sempena hari lahir anak beliau. 

Tempahan telekung dari customer

So, saya pun mencari kotak yang sesuai. Alhamdulillah berjumpa dengan kotak yang dicari. Untuk Pn Ainin saya buatkan headband sebagai freegift. Saje cuba untuk buat headband baby.... (",)Ok, bantal mucuk pun dah sampai ke tuan masing-masing. TQ  Kak Noli dan Pn Ainin yang berpuashati dengan hasil tangan saya. Rasa seronok dapat gembirakan mereka yang order dan yang terima bantal itu nanti.

Jumpa lagi ye nanti... Next project apa ye agaknya????? Tunggu...................


******************************************************************

Kepada yang ingin menempah dan pertanyaan lanjut boleh pm/hubungi 
saya di fanpage saya Hanim Creation @ 013-2817292


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

ANDA TETAMU KE-

HANIMHILMI.COM

HANIMHILMI.COM

NOTA

HanimHilmi.com adalah platform untuk berkongsi tentang bisnes, perkongsian pengalaman dan catatan peribadi saya sekeluarga. Moga coretan yang dinukilkan memberi manfaat & kebaikan kepada semua di luar sana.

LITUPI BY HANIM CREATION

Melengkapi Keperluan SOLAT & HIJAB Sekeluarga

HUBUNGI KAMI

HANIM CREATION
Tel : 013-2817292
Fanpage : Litupi by Hanim Creation
Blog : www.hanimhilmi.com
Web online : www.litupi.com
Emel : litupibyhc@gmail.com

SUKA??? JOM LIKE

TETAMU

Copyright © HanimHilmi.com | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com | Prepared by Afham Rusli Technologies