ESOK adalah peluang untuk menjadi yang lebih baik

Monday, 24 November 2014

ANAK BUJANGKU SUDAH BERKHATAN

Assalamualaikum w.b.t

Bertemu kita kembali dalam blog HanimHilmi.com. Cuti sekolah sudah pun bermula. Apa planning anda semua? Bercuti, hantar anak ke kem cuti sekolah atau aktiviti di rumah sahaja? Apa pun planning anda untuk anak-anak didoakan memberi manfaat pada mereka & kita juga.

Ok,saya & suami telah merancang untuk mengkhatankan anak buhang kami Aiman Muiz(7 thn) & Alif Najmi(6 thn). Alhamdulillah Sabtu lepas (22.11.14) mereka telah selamat dikhatankan secara beramai-ramai di Masjid Batu Tiga, Shah Alam.

Alif (kiri) & Aiman (kanan)

Sarapan sebelum majlis bermula


Majlis sungguh meriah seperti sambut pengantin dengan bunga manggar, bunga telur & kompang. Mak ayah yang excited, anak-anak dah muka cuak...he...




Ada pulak acara sembur air bomba dan terjun kolam. Bagus jugak ada acara ni. Hilangkan nervous anak-anak nak berkhatan.





Sebelum tu,dapat sumbangan duit & bungkusan. Rezeki anak-anak dapatlah rm20, kain pelikat, kotak pensel & jajan.




Alhamdulillah.... Aiman dan Alif selamat dah berkhatan. Walaupun lama menunggu giliran 41 & 42 semua berjalan lancar. Ada juga adegan menangis... (",)... Semoga cepat sembuh ye anak-anakku. Next week nak bercuti... (",)

Selamat berkhatan
Ok, berjumpa lagi di entri akan datang. Tunggu promosi sempena cuti sekolah ye...

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

ANDA TETAMU KE-

HANIMHILMI.COM

HANIMHILMI.COM

NOTA

HanimHilmi.com adalah platform untuk berkongsi tentang bisnes, perkongsian pengalaman dan catatan peribadi saya sekeluarga. Moga coretan yang dinukilkan memberi manfaat & kebaikan kepada semua di luar sana.

LITUPI BY HANIM CREATION

Melengkapi Keperluan SOLAT & HIJAB Sekeluarga

HUBUNGI KAMI

HANIM CREATION
Tel : 013-2817292
Fanpage : Litupi by Hanim Creation
Blog : www.hanimhilmi.com
Web online : www.litupi.com
Emel : litupibyhc@gmail.com

SUKA??? JOM LIKE

TETAMU

Copyright © HanimHilmi.com | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com | Prepared by Afham Rusli Technologies