ESOK adalah peluang untuk menjadi yang lebih baik

Saturday, 29 November 2014

LEBUR DUITKU RM647 HARI INI!!!!!

Assalamualaikum w.b.t...

Apa khabar pembaca HanimHilmi.com? Semoga semua berada dalam kesihatan yang baik & dilimpahi rahmat dariNya.

Terkejut tak dengan tajuk entri saya ini? Bukan sedikit, banyakkan????? Nak buat macamana, dah ditakdirkan duit saya sebanyak RM647 ditransfer ke akaun maybank seseorang... Nak tau ceritanya tak????

Ok, bermula dari whatsapp di bawah ini :Semalam Kak Ain(rakan sekerja) datang berjumpa untuk alter awning tudung. Tiba-tiba sahaja mulut saya terus tanya apa Kak Ain amalkan untuk jaga kesihatan masa muda. Kak Ain ni dah nak pencen tapi orangnya nampak muda & sihat.

Panjang lebar Kak Ain menjawab dan beri nasihat. JAGA KESIHATAN... Itu kata-kata yang dia ulang.

Memang saya akui, saya kurang ambil tahu tentang kesihatan saya. Baru-baru ni saya diserang darah tinggi. Ini kali pertama saya kene darah tinggi. Suami juga ada bagitau nak cari supplement untuk diri dia. Memang dua tiga hari ni saya berfikir-fikir tentang ini.


Jadi, petang semalam juga saya whatsapp seseorang bertanyakan produk SHAKLEE...Setelah mendapat penerangan & penjelasan beliau akhirnya saya telah order produk shaklee untuk saya, suami & anak-anak :Untuk saya & suami :

ESP
Vit Lea
Vit C
B Complex
Omega Guard

Utk anak-anak :

Mealshake
Chew Vit C
Omega Guard

Itulah kisahnya duit saya lebur hari ini. Asalnya bajet hanya rm500 disebabkan rm650 dapat free membership & bonus. Bila dikira-kira stok order saya ini boleh sampai dua tiga bulan, saya rembat le terus rm647.Mudah-mudahan ini adalah permulaan untuk saya menitik beratkan kesihatan diri, suami dan anak-anak. 

Sebenarnya untuk menjaga kesihatan ini adalah fokus saya untuk tahun 2015. Namun kita merancang, Allah pun merancang untuk kita. Terima kasih ya Allah, Engkau mendengar luahan hambaMu ini dan Engkau temukan aku dengan insan-insan yang terlibat dalam kisahku ini sebagai wasilah bagi membantu aku dalam mencari supplement untuk meningkatkan kesihatan kami sekeluarga.

Terima kasih kepada semua... Jom jaga kesihatan demi kesejahteraan dunia & akhirat.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

ANDA TETAMU KE-

HANIMHILMI.COM

HANIMHILMI.COM

NOTA

HanimHilmi.com adalah platform untuk berkongsi tentang bisnes, perkongsian pengalaman dan catatan peribadi saya sekeluarga. Moga coretan yang dinukilkan memberi manfaat & kebaikan kepada semua di luar sana.

LITUPI BY HANIM CREATION

Melengkapi Keperluan SOLAT & HIJAB Sekeluarga

HUBUNGI KAMI

HANIM CREATION
Tel : 013-2817292
Fanpage : Litupi by Hanim Creation
Blog : www.hanimhilmi.com
Web online : www.litupi.com
Emel : litupibyhc@gmail.com

SUKA??? JOM LIKE

TETAMU

Copyright © HanimHilmi.com | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com | Prepared by Afham Rusli Technologies