ESOK adalah peluang untuk menjadi yang lebih baik

Thursday, 4 December 2014

PROMOSI KEMBALI KE SEKOLAH 2015 TAKDE KE?????

Assalamualaikum w b.t

Apa khabar pengunjung HanimHilmi.com semua? Semoga dikurniakan kesihatan yang baik dalam keadaan yang masuk ke musim tengkujuh di hujung tahun ni.

" Takde ke Promosi Kembali Ke Sekolah 2015 macam sebelum ni???"

He... Teringat promosi saya buat untuk tahun lepas. Tahun lepas sibuk ambil gambar anak sedara,Nurin jadi model telekung kanak-kanak. Edit gambar guna Photogrid dalam handphone... Lepas pantang ketika tu saya.



Antara promo 2013 dalam fanpage Hanim Creation


PROMOSI KEMBALI KE SEKOLAH 2015


Jangan risau ye semua. Ada promosi. Cuma lambat sikit je nak warwar kat blog dan fanpage. Kelewatan atas sebab stok kain baru ada untuk tudung sekolah & photo shoot baru nk buat pada 11 Dis 2014 ini.

Untuk tempahan tudung sekolah dah saya terima awal cuti sekolah bagi regular customer dan ipar duai. Tak berani open order sebab stok kain tiada sebelum ni. Ni dah ada In shaa Allah dalam masa terdekat ni saya update di blog & fanpage ye..

Ok,tunggu akan promosi saya nanti ye...




0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

ANDA TETAMU KE-

HANIMHILMI.COM

HANIMHILMI.COM

NOTA

HanimHilmi.com adalah platform untuk berkongsi tentang bisnes, perkongsian pengalaman dan catatan peribadi saya sekeluarga. Moga coretan yang dinukilkan memberi manfaat & kebaikan kepada semua di luar sana.

LITUPI BY HANIM CREATION

Melengkapi Keperluan SOLAT & HIJAB Sekeluarga

HUBUNGI KAMI

HANIM CREATION
Tel : 013-2817292
Fanpage : Litupi by Hanim Creation
Blog : www.hanimhilmi.com
Web online : www.litupi.com
Emel : litupibyhc@gmail.com

SUKA??? JOM LIKE

TETAMU

Copyright © HanimHilmi.com | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com | Prepared by Afham Rusli Technologies