ESOK adalah peluang untuk menjadi yang lebih baik

Thursday, 4 December 2014

PROMOSI KEMBALI KE SEKOLAH 2015 TAKDE KE?????

Assalamualaikum w b.t

Apa khabar pengunjung HanimHilmi.com semua? Semoga dikurniakan kesihatan yang baik dalam keadaan yang masuk ke musim tengkujuh di hujung tahun ni.

" Takde ke Promosi Kembali Ke Sekolah 2015 macam sebelum ni???"

He... Teringat promosi saya buat untuk tahun lepas. Tahun lepas sibuk ambil gambar anak sedara,Nurin jadi model telekung kanak-kanak. Edit gambar guna Photogrid dalam handphone... Lepas pantang ketika tu saya.



Antara promo 2013 dalam fanpage Hanim Creation


PROMOSI KEMBALI KE SEKOLAH 2015


Jangan risau ye semua. Ada promosi. Cuma lambat sikit je nak warwar kat blog dan fanpage. Kelewatan atas sebab stok kain baru ada untuk tudung sekolah & photo shoot baru nk buat pada 11 Dis 2014 ini.

Untuk tempahan tudung sekolah dah saya terima awal cuti sekolah bagi regular customer dan ipar duai. Tak berani open order sebab stok kain tiada sebelum ni. Ni dah ada In shaa Allah dalam masa terdekat ni saya update di blog & fanpage ye..

Ok,tunggu akan promosi saya nanti ye...




0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

ANDA TETAMU KE-

TETAMU

HANIMHILMI.COM

HANIMHILMI.COM

NOTA

HanimHilmi.com adalah platform untuk perkongsian bisnes kecil Ummi dan pengalaman/catatan peribadi Ummi sekeluarga. Moga coretan yang dinukilkan memberi manfaat & kebaikan kepada semua di luar sana.

HUBUNGI KAMI

Tel : 013-2817292
Blog : www.hanimhilmi.com

LITUPI BY HANIM CREATION:

1. TELEKUNG ASIYAH

2. TELEKUNG AINA

3. TELEKUNG HUMAIRA

CHOMELL BY HANIM CREATION

EJEN UNTUK PRODUK :

1. RADIO MINI QURAN

2. 7 HARI INGAT MAKNA DALAM SOLAT

3. MUDAHNYA INGAT MAKNA AD-DHUHA HINGGA AN-NAS

Copyright © HanimHilmi.com | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com | Prepared by Afham Rusli Technologies