ESOK adalah peluang untuk menjadi yang lebih baik

Sunday, 14 December 2014

TRIP #02 : CUTI-CUTI SEKOLAH 2014

Assalamualaikum w.b.t,

Salam hujung minggu pada pengunjung HanimHilmi.com. Yang mula bekerja esok didoakan diperolehi keberkatan dalam kerja yang dilakukan.

Ok, saya nak sambung cerita Cuti-Cuti Sekolah 2014. Sebenarnya cuti-cuti tersebut tidak dirancang awal pun. Disebabkan saya ada kerja luar pada penghujung tahun nilah baru plan nak bercuti. Tu lekan, Kita merancang, Allah pun merancang namun perancanganNya jua yang terbaik untuk kita semua.

3 -7 Dis 2014

Jam 7.oo malam kami tiba di Kota Bharu, Kelantan. Alhamdulillah, perjalanan dari Taiping melalui Grik dengan cuaca yang tak menentu sampai kami ke Kota Bharu dengan selamatnya. 

Kami pulang ke PCB, Kota Bharu, Kelantan selama 4 hari. Tau tak apa tu PCB?????? Dulu namanya Pantai Cinta Berahi tapi sekarang sudah tukar ke Pantai Cahaya Bulan. He... Oh ya, PCB ni kampung suami saya ye. Saya asal Johor. Trip ke Johor??? Tunggu!!!!!


Afnan sibuk pilih sayur
Kalau pulang ke Kota Bharu, yang saya sangat suka pergi ke Pasar Siti Khadijah. Beli ikan, sea food dan buah-buahan. Best sangat. Makanan 'pelik-pelik' pun banyak le. Walaupun dah 8 tahun berkahwin kadang-kadang makanan tu baru je pertama kali jumpa. Kecek klate???? Maaf, lidah johorian xleh nak cakap kelantan. He...

Kalau anak-anak pulak yang happy sangat boleh pergi pantai hari-hari. Tak dapat  ke pantai, main pasir depan rumah We (panggilan pada Mak Mertua saya) pun jadilah.


Di Pantai Cahaya Bulan, Kota Bharu
bersama sepupu Afif & NajihahHusna di Taman Air Kota BharuAfnan yang asyik dengan pelampungnya
Itulah yang seronok kalau balik ke Kota Bharu. Kami bertolak balik pada 7 Dis 2014. Aiman dan Alif minta untuk tinggal di sana. Pertama kali ni nak tinggalkan Aiman dan Alif di sana. Bincang dengan suami, maka tinggallah mereka berdua di sana. So, balik Kelantan lagikah kami???? Ok, tunggu next entri pulak ye...

Ok, tempahan tudung sekolah masih dibuka ye. Yang berminat nak tempah boleh hubungi saya ye... Ok, jumpa lagi...

****************************************************************

Kepada yang ingin menempah dan pertanyaan lanjut boleh pm/hubungi 
saya di fanpage saya Hanim Creation @ 013-28172920 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

ANDA TETAMU KE-

TETAMU

HANIMHILMI.COM

HANIMHILMI.COM

NOTA

HanimHilmi.com adalah platform untuk perkongsian bisnes kecil Ummi dan pengalaman/catatan peribadi Ummi sekeluarga. Moga coretan yang dinukilkan memberi manfaat & kebaikan kepada semua di luar sana.

HUBUNGI KAMI

Tel : 013-2817292
Blog : www.hanimhilmi.com

LITUPI BY HANIM CREATION:

1. TELEKUNG ASIYAH

2. TELEKUNG LIYANA

3. TELEKUNG RAUDHAH

CHOMELL BY HANIM CREATION

EJEN UNTUK PRODUK :

1. RADIO MINI QURAN

2. 7 HARI INGAT MAKNA DALAM SOLAT

3. MUDAHNYA INGAT MAKNA AD-DHUHA HINGGA AN-NAS

Copyright © HanimHilmi.com | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com | Prepared by Afham Rusli Technologies