ESOK adalah peluang untuk menjadi yang lebih baik

Monday, 17 August 2015

GELAGAT HUSNA BERSOLAT... (",)

Assalamualaikum w.b.t,

Berjumpa lagi semua. Terima kasih masih setia membaa coretan saya yang tak seberapa ni.

Ok, hari ni nak kongsi sikit video Husna, puteriku bersolat. Nak tergelak jugak tengok dia solat. Jom tengok... (",)


Husna suka pakai telekung dan sejadah pink tu. Kalau namanya girl, pink je le yang kita nampak..

Ok le, bagi yang berminat nak order telekung dan sejadah tu boleh call @ whatsapp saya ye 013-2817292.

Jumpa lagi... (",)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

ANDA TETAMU KE-

TETAMU

HANIMHILMI.COM

HANIMHILMI.COM

NOTA

HanimHilmi.com adalah platform untuk perkongsian bisnes kecil Ummi dan pengalaman/catatan peribadi Ummi sekeluarga. Moga coretan yang dinukilkan memberi manfaat & kebaikan kepada semua di luar sana.

HUBUNGI KAMI

Tel : 013-2817292
Blog : www.hanimhilmi.com

LITUPI BY HANIM CREATION:

1. TELEKUNG ASIYAH

2. TELEKUNG AINA

3. TELEKUNG HUMAIRA

CHOMELL BY HANIM CREATION

EJEN UNTUK PRODUK :

1. RADIO MINI QURAN

2. 7 HARI INGAT MAKNA DALAM SOLAT

3. MUDAHNYA INGAT MAKNA AD-DHUHA HINGGA AN-NAS

Copyright © HanimHilmi.com | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com | Prepared by Afham Rusli Technologies