ESOK adalah peluang untuk menjadi yang lebih baik

Monday, 17 August 2015

GELAGAT HUSNA BERSOLAT... (",)

Assalamualaikum w.b.t,

Berjumpa lagi semua. Terima kasih masih setia membaa coretan saya yang tak seberapa ni.

Ok, hari ni nak kongsi sikit video Husna, puteriku bersolat. Nak tergelak jugak tengok dia solat. Jom tengok... (",)


Husna suka pakai telekung dan sejadah pink tu. Kalau namanya girl, pink je le yang kita nampak..

Ok le, bagi yang berminat nak order telekung dan sejadah tu boleh call @ whatsapp saya ye 013-2817292.

Jumpa lagi... (",)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

ANDA TETAMU KE-

HANIMHILMI.COM

HANIMHILMI.COM

NOTA

HanimHilmi.com adalah platform untuk berkongsi tentang bisnes, perkongsian pengalaman dan catatan peribadi saya sekeluarga. Moga coretan yang dinukilkan memberi manfaat & kebaikan kepada semua di luar sana.

LITUPI BY HANIM CREATION

Melengkapi Keperluan SOLAT & HIJAB Sekeluarga

HUBUNGI KAMI

HANIM CREATION
Tel : 013-2817292
Fanpage : Litupi by Hanim Creation
Blog : www.hanimhilmi.com
Web online : www.litupi.com
Emel : litupibyhc@gmail.com

SUKA??? JOM LIKE

TETAMU

Copyright © HanimHilmi.com | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com | Prepared by Afham Rusli Technologies