ESOK adalah peluang untuk menjadi yang lebih baik

Friday, 7 August 2015

TELEKUNG ILMI BERIKLAN DALAM MAJALAH ANIS JULAI & OGOS

Assalamualaikum....

Bersua kita kembali pada hari Jumaat yang barakah ini. Jom banyakkan berdoa pada penghulu  bagi segala hari.

Ok, saya nak kongsi cerita gembira saya. Ingat tak Telekung Ilmi jadi penaja bagi Majalah Anis & Asuh pada Pesta Buku Antarabangsa KL 2015 yang lalu? Kalau ada yang nak baca post saya tu boleh klik DI SINI ye....

Cerita gembira yang saya nak kongsi adalah iklan Telekung Ilmi keluar dalam Majalah Anis & Asuh pada keluaran Julai dan Ogos. Alhamdulillah, semuanya bermula dari saya buka booth di PASARNITA@TelekungFest pada Mac yang lalu rezeki mempromosi Telekung Ilmi bertambah.

Iklan Telekung Ilmi dalam Majalah Anis


Hasil dari iklan itu juga pengunjung blog saya ni semakin meningkat. Biasa paling banyak pageview cecah 300. Tapi, beberapa hari selepas raya terkejut saya pageview mencecah hampir 2000. Syukur sangat-sangat dan gembira tak terkata.

Pageview di blog hampir 2000
Panggilan telefon dan sms/whatsapp pun semakin bertambah. Kini, Telekung Ilmi semakin dikenali ramai. Saya pun tak sangka bisnes yang asalnya hobi dan minat menjahit boleh sampai ke tahap begini.

Perancangan dan aturan Allah yang sangat indahkan? Menjahit sebenarnya memang cita-cita saya dari sekolah menengah lagi. Betul janji Allah kan. Dia akan makbulkan hajat hamba-hambaNya. Cuma cepat atau lambat sahaja.Dia lebih tahu apa yang terbaik untuk hambaNya.

Carian google
 Ok, itu saje coretan saya untuk hari ini. Nantikan info terbaru berkaitan telekung Ilmi ye... Design baru akan ditampilkan tak lama lagi...Tunggu ye...




0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

ANDA TETAMU KE-

HANIMHILMI.COM

HANIMHILMI.COM

NOTA

HanimHilmi.com adalah platform untuk berkongsi tentang bisnes, perkongsian pengalaman dan catatan peribadi saya sekeluarga. Moga coretan yang dinukilkan memberi manfaat & kebaikan kepada semua di luar sana.

LITUPI BY HANIM CREATION

Melengkapi Keperluan SOLAT & HIJAB Sekeluarga

HUBUNGI KAMI

HANIM CREATION
Tel : 013-2817292
Fanpage : Litupi by Hanim Creation
Blog : www.hanimhilmi.com
Web online : www.litupi.com
Emel : litupibyhc@gmail.com

SUKA??? JOM LIKE

TETAMU

Copyright © HanimHilmi.com | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com | Prepared by Afham Rusli Technologies