ESOK adalah peluang untuk menjadi yang lebih baik

Tuesday, 8 September 2015

KEGILAANKU BILA MOOD MENJAHIT DATANG

Assalamualaikum w.b.t,

Alhamdulillah, sekian lamanya tak memegang mesin jahit. Minggu lepas diberi kesempatan olehNya untuk saya menyiapkan beg telekung bersulam nama. Memang lama saya tak ambik tempahan beg telekung bersulam nama. Sebab agak ambik masa untuk menyulam... He...
Bila tangan ni dah pegang mesin jahit jangan diganggu. Dikacau pun akan buat dekk aje....Lagi-lagi bila dah menyulam.Itulah bila ia menjadi passion kita. Lagi seronok kalau yang terima sangat2 suka...

Beg Telekung bersulam nama


Sabtu lepas, sempat buat gift untuk majlis akikah x-officemate saya. Set bantal baby & selimut. Tiba-tiba rasa nak buat pagi tersebut sedangkan majlis petangnya... Kalau dah seronok menjahit semua sanggup diredah... (",). Alhamdulillah, menjadi jugak akhirnya.

Set bantal baby & selimut
Nak dijadikan cerita, berebut pulak dengan puteri kecil saya ini, Husna. Jadi, terpaksalah saya buat on the spot. Si abang-abang nak jugak... Tapi, tak larat nak buat. So, next timelah buat untuk hero-hero saya tiga orang ni..he....

Husna & bantal mucuknya... (",)
Ok, itu sahaja perkongsian saya kali ini. In shaa Allah akan jadi produk baru Hanim Creation tak lama lagi. Doakan dipermudahkan segalanya ye... Amin...

Jom bersyukur setiap masa dan ketika kepada NYA... (",)

*****************************************************
 Nak tengok lebih banyak hasil kerja Hanim Creation, jom cuci mata di sini : 

Bagi anda yang ingin membuat sebarang pertanyaan mahupun tempahan,
boleh hubungi Hanim Creation melalui:

Sms/WhatsApp/Telegram : 013-2817292




0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

ANDA TETAMU KE-

TETAMU

HANIMHILMI.COM

HANIMHILMI.COM

NOTA

HanimHilmi.com adalah platform untuk perkongsian bisnes kecil Ummi dan pengalaman/catatan peribadi Ummi sekeluarga. Moga coretan yang dinukilkan memberi manfaat & kebaikan kepada semua di luar sana.

HUBUNGI KAMI

Tel : 013-2817292
Blog : www.hanimhilmi.com

LITUPI BY HANIM CREATION:

1. TELEKUNG ASIYAH

2. TELEKUNG AINA

3. TELEKUNG HUMAIRA

CHOMELL BY HANIM CREATION

EJEN UNTUK PRODUK :

1. RADIO MINI QURAN

2. 7 HARI INGAT MAKNA DALAM SOLAT

3. MUDAHNYA INGAT MAKNA AD-DHUHA HINGGA AN-NAS

Copyright © HanimHilmi.com | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com | Prepared by Afham Rusli Technologies