ESOK adalah peluang untuk menjadi yang lebih baik

Thursday, 22 October 2015

ANAK BUJANGKU BELAJAR MENJAHIT

Assalamualaikum,

Salam ceria kepada pengunjung HanimHilmi.com...

Ni kisah anak-anak bujang saya yang sibuk nak belajar menjahit.

Tak nak menghampakan permintaan diorang, saya ajar le jugak. he... Aiman dan Alif saya ajar untuk jahit butang. Afnan pula saya ajar gunting2 je..

Afnan
Alif
Aiman
Excited sungguh masing-masing.. Sebelum tidur malam hujung minggu yang lalu saya mulakan dengan ajar Aiman dan Alif menjahit satu butang.

Esoknya, pagi-pagi lagi dok tanya bila nak jahit lagi. Tapi saya busy pagi tu. Jadi, petang baru dapat layan permintaan anak bujang tiga orang ni.

Alif yang khusyuk menjahit.
Good idea jugak diorang mintak saya ajar menjahit. Kurang le masa mereka nak berkepit dengan gajet & tv...(",).. Alhamdulillah, pertolongan dari Allah jua ni.


Next projek.. Kita main jahit felt pulk... Tungguuu..

Ok, jumpa lagi semua.


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

ANDA TETAMU KE-

TETAMU

HANIMHILMI.COM

HANIMHILMI.COM

NOTA

HanimHilmi.com adalah platform untuk perkongsian bisnes kecil Ummi dan pengalaman/catatan peribadi Ummi sekeluarga. Moga coretan yang dinukilkan memberi manfaat & kebaikan kepada semua di luar sana.

HUBUNGI KAMI

Tel : 013-2817292
Blog : www.hanimhilmi.com

LITUPI BY HANIM CREATION:

1. TELEKUNG ASIYAH

2. TELEKUNG AINA

3. TELEKUNG HUMAIRA

CHOMELL BY HANIM CREATION

EJEN UNTUK PRODUK :

1. RADIO MINI QURAN

2. 7 HARI INGAT MAKNA DALAM SOLAT

3. MUDAHNYA INGAT MAKNA AD-DHUHA HINGGA AN-NAS

Copyright © HanimHilmi.com | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com | Prepared by Afham Rusli Technologies