ESOK adalah peluang untuk menjadi yang lebih baik

Monday, 26 October 2015

MENGAJAR DAN BELAJAR

Assalamualaikum w.b.t...

Alhamdulillah, hujan membasahi bumi Shah Alam petang ini. Sejuk dan dingin sekali... 

Ok, saya nak bercerita sedikit kisah hari minggu yang lepas. Mengajar dan belajar menjahit.

Saya sambung mengajar Aiman & Alif menjahit. Kali ni, jahit butang huruf ikut ejaan nama. Sungguh excited. Selama ni saya simpan butang huruf tu. Sebab tak nak diorang ambil dalam senyap.



Berjayalah Aiman dan Alif jahit ikut nama diorang. Ada jugak le yang saya tolong. Kalau tak sampai ke pagi tak siap nanti.. He..

Esok harinya saya pulak belajar jahit comforter baby di Kolej Komuniti Klang. Seronok dapat ilmu baru. Selama ni jahit ikut syok sendiri.





Ok, setakat ini dulu ye. Yang berminat nak join kursus anjuran Kolej Komuniti Klang, boleh layari facebook Kolej Komuniti Klang untuk bulan November 2015.

Jadual November 2015

Jumpa lagi... (",)
# JAHIT adalah passion saya... (",)


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

ANDA TETAMU KE-

HANIMHILMI.COM

HANIMHILMI.COM

NOTA

HanimHilmi.com adalah platform untuk berkongsi tentang bisnes, perkongsian pengalaman dan catatan peribadi saya sekeluarga. Moga coretan yang dinukilkan memberi manfaat & kebaikan kepada semua di luar sana.

LITUPI BY HANIM CREATION

Melengkapi Keperluan SOLAT & HIJAB Sekeluarga

HUBUNGI KAMI

HANIM CREATION
Tel : 013-2817292
Fanpage : Litupi by Hanim Creation
Blog : www.hanimhilmi.com
Web online : www.litupi.com
Emel : litupibyhc@gmail.com

SUKA??? JOM LIKE

TETAMU

Copyright © HanimHilmi.com | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com | Prepared by Afham Rusli Technologies