ESOK adalah peluang untuk menjadi yang lebih baik

Monday, 1 May 2017

SELAMAT HARI PEKERJA

Selamat Hari Pekerja untuk semua. Bekerjalah keranaNYA. Carilah keberkatan dalam pekerjaan yang dibuat.

=================

Hari ni bersiaran di kedai. Kemas apa-apa yang patut setelah 2 bulan dijenguk sekali sekala sahaja.

Sebenarnya perancangan awal, operasi di kedai akan ditutup pada hujung April. Dah maklum ke tuan kedai. Walaupun tuan kedai berat hati namun akur dengan keputusan Ummi dan Suami.
Perancangan Ummi adalah untuk terima tempahan online/regular agent dan operasi di rumah sahaja. Demi kerana nak tumpu pada Aiman.
Namun kita merancang, Allah pun merancang. Mungkin ada rezeki kami lagi di sini... Kedai tak jadi untuk ditutup. 

In shaa Allah, Ummi dan suami akan buat perancangan baru untuk kedai dan bisnes ini. Doakan Ummi sekeluarga ye.

Selamat bercuti semua.

Ummi sibuk kemas, diorang sibuk main



0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

ANDA TETAMU KE-

TETAMU

HANIMHILMI.COM

HANIMHILMI.COM

NOTA

HanimHilmi.com adalah platform untuk perkongsian bisnes kecil Ummi dan pengalaman/catatan peribadi Ummi sekeluarga. Moga coretan yang dinukilkan memberi manfaat & kebaikan kepada semua di luar sana.

HUBUNGI KAMI

Tel : 013-2817292
Blog : www.hanimhilmi.com

LITUPI BY HANIM CREATION:

1. TELEKUNG ASIYAH

2. TELEKUNG LIYANA

3. TELEKUNG RAUDHAH

CHOMELL BY HANIM CREATION

EJEN UNTUK PRODUK :

1. RADIO MINI QURAN

2. 7 HARI INGAT MAKNA DALAM SOLAT

3. MUDAHNYA INGAT MAKNA AD-DHUHA HINGGA AN-NAS

Copyright © HanimHilmi.com | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com | Prepared by Afham Rusli Technologies