ESOK adalah peluang untuk menjadi yang lebih baik

Tuesday, 13 June 2017

RIUH RENDAH DENGAN SUARA ANAK-ANAK SEKOLAH

Sobahulkhoir...

Pagi ni riuh & ceria bilik jahit. Nak tau kenapa?

Anak-anak syurga Sekolah Ibnu Khaldun dah mula sekolah. Buka pintu bilik jahit je nampak dah mereka.

Hari-hari Ummi dan tailor dengar bacaan doa belajar, mengaji. Dengar jugak le suara muallim/muallimah mengajar. Kalau riuh rendah tau le tu time rehat. Jadi halwa telinga kami di bilik ini jugak le. Alhamdulillah..

In shaa Allah, minggu ni last job kami sedang siapkan. Minggu depan dah nak cuti awal. Ok, jom sambung kerja.. Niat lillahita'ala.. Semoga dikira sebagai ibadah di sisi Allah

Riuh rendah dengan suara anak-anak syurga Sekolah Ibnu Khaldun



0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

ANDA TETAMU KE-

TETAMU

HANIMHILMI.COM

HANIMHILMI.COM

NOTA

HanimHilmi.com adalah platform untuk perkongsian bisnes kecil Ummi dan pengalaman/catatan peribadi Ummi sekeluarga. Moga coretan yang dinukilkan memberi manfaat & kebaikan kepada semua di luar sana.

HUBUNGI KAMI

Tel : 013-2817292
Blog : www.hanimhilmi.com

LITUPI BY HANIM CREATION:

1. TELEKUNG ASIYAH

2. TELEKUNG LIYANA

3. TELEKUNG RAUDHAH

CHOMELL BY HANIM CREATION

EJEN UNTUK PRODUK :

1. RADIO MINI QURAN

2. 7 HARI INGAT MAKNA DALAM SOLAT

3. MUDAHNYA INGAT MAKNA AD-DHUHA HINGGA AN-NAS

Copyright © HanimHilmi.com | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com | Prepared by Afham Rusli Technologies