ESOK adalah peluang untuk menjadi yang lebih baik

Thursday, 15 June 2017

TUDUNG LABUH YANG EVERGREEN

Kisah minggu ini...

Tak tahu kenapa ramai yang datang tanyakan tudung labuh. Sehinggalah seorang pelajar sekolah menengah tanya nak cari tudung untuk raya.

Kebetulan Ahad lepas Ummi ada bawa ke kedai tudung labuh yang memang tak pakai lagi sebab dijahit salah. Tapi dah dialter, namun agak pendek bahagian belakang bagi Ummi. Plan nak preloved lah.

Mungkin rezeki adik ni. Time dia tanya baru Ummi bawa keluar tudung-tudung ni. Berkenanlah satu warna.
" Ok, esok adik datang bawak contoh tudung. Nanti acik alter ikut ukuran adik ".

Alhamdulillah, cantik aturan Allah. Memang dah lama nak bawa tudung-tudung ni ke kedai. Namun hari tu tergerak nak bawa ke kedai.

Alhamdulillah juga, hari ni ada yang berkenan sehelai. Siap tanya takde warna lain ke? 

In shaa Allah, Ummi sedang usaha mencari kain untuk mereka yang bertudung litup ni.. Walaupun nampak evergreen namun masih diminati ramai.

Doakan Ummi ye dapat menyediakan tudung yang memenuhi syariat

Tudung labuh yang evergreen



0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

ANDA TETAMU KE-

TETAMU

HANIMHILMI.COM

HANIMHILMI.COM

NOTA

HanimHilmi.com adalah platform untuk perkongsian bisnes kecil Ummi dan pengalaman/catatan peribadi Ummi sekeluarga. Moga coretan yang dinukilkan memberi manfaat & kebaikan kepada semua di luar sana.

HUBUNGI KAMI

Tel : 013-2817292
Blog : www.hanimhilmi.com

LITUPI BY HANIM CREATION:

1. TELEKUNG ASIYAH

2. TELEKUNG LIYANA

3. TELEKUNG RAUDHAH

CHOMELL BY HANIM CREATION

EJEN UNTUK PRODUK :

1. RADIO MINI QURAN

2. 7 HARI INGAT MAKNA DALAM SOLAT

3. MUDAHNYA INGAT MAKNA AD-DHUHA HINGGA AN-NAS

Copyright © HanimHilmi.com | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com | Prepared by Afham Rusli Technologies