ESOK adalah peluang untuk menjadi yang lebih baik

Sunday, 8 January 2017

RUTIN DI HUJUNG MINGGU

Alhamdulillah...

Sarapan pun sudah. Hari ni Ummi buat jemput-jemput jagung versi Ummi. Lepas le untuk En. Suami & anak-anak. :-)

Ok, mahu ke kedai sekejap pagi ni. List job minggu ni untuk team tailor. Beginilah rutin Ummi. Kalau x sempat Ummi Whatsapp je. Beginilah situasinya buat dua kerja. Makan gaji & berbisnes.

Tak penat ke Ummi??????

He.. Sebab BIG WHY Ummi so so BIG, tepikan penat tu.. Allah dah bagi jalan. Segala road block yang ada kita lalui dengan sabar & mohon pertolonganNYA.

Dapat sesuatu tak????


Jemput-jemput jagung versi Ummi



0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

ANDA TETAMU KE-

TETAMU

HANIMHILMI.COM

HANIMHILMI.COM

NOTA

HanimHilmi.com adalah platform untuk perkongsian bisnes kecil Ummi dan pengalaman/catatan peribadi Ummi sekeluarga. Moga coretan yang dinukilkan memberi manfaat & kebaikan kepada semua di luar sana.

HUBUNGI KAMI

Tel : 013-2817292
Blog : www.hanimhilmi.com

LITUPI BY HANIM CREATION:

1. TELEKUNG ASIYAH

2. TELEKUNG LIYANA

3. TELEKUNG RAUDHAH

CHOMELL BY HANIM CREATION

EJEN UNTUK PRODUK :

1. RADIO MINI QURAN

2. 7 HARI INGAT MAKNA DALAM SOLAT

3. MUDAHNYA INGAT MAKNA AD-DHUHA HINGGA AN-NAS

Copyright © HanimHilmi.com | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com | Prepared by Afham Rusli Technologies