ESOK adalah peluang untuk menjadi yang lebih baik

Sunday, 10 June 2018

UMMI DAH TAK BUKA KEDAI

10 Jun 2018

Bismillah...

Ada yang tanya Ummi, dah lama tak update pasal kedai. Untuk makluman, Ummi dah hentikan operasi bisnes di kedai pada Mei yang lalu. Sekarang beroperasi di rumah sahaja. Alhamdulillah, Allah permudahkan segala urusan.

Sekarang sahabat Ummi yang menyewa di situ. YUNA VALET berkonsepkan butik vendor. Yang mencari telekung, jubah, tudung untuk raya boleh datang ke Yuna Valet. Tengah ada promosi. Yang nak dapatkan tudung labuh dari LITUPI by Hanim Creation juga bolehlah datang dengan harga promosi. 

Yang mencari swimming suite muslimah pun boleh datang ke sini ye. Good luck untuk sahabat Ummi, Yus, founder Telekung Najwa dan Muna, founder Moonaz Swimming Attire. 

Yang nak call/whatsapp tanya apa-apa tu, tengok kat signboard tu ye.







0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

ANDA TETAMU KE-

TETAMU

HANIMHILMI.COM

HANIMHILMI.COM

NOTA

HanimHilmi.com adalah platform untuk perkongsian bisnes kecil Ummi dan pengalaman/catatan peribadi Ummi sekeluarga. Moga coretan yang dinukilkan memberi manfaat & kebaikan kepada semua di luar sana.

HUBUNGI KAMI

Tel : 013-2817292
Blog : www.hanimhilmi.com

LITUPI BY HANIM CREATION:

1. TELEKUNG ASIYAH

2. TELEKUNG LIYANA

3. TELEKUNG RAUDHAH

CHOMELL BY HANIM CREATION

EJEN UNTUK PRODUK :

1. RADIO MINI QURAN

2. 7 HARI INGAT MAKNA DALAM SOLAT

3. MUDAHNYA INGAT MAKNA AD-DHUHA HINGGA AN-NAS

Copyright © HanimHilmi.com | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com | Prepared by Afham Rusli Technologies